Sadece Es kişehirspor…
Sportif Direktör Daldık, 'Müsabakalar devam ederken promosyonlar olacak. Eskişehirspor dışında Türkiye'den bir takıma sponsor olmayacaklar. 3 yıllık bir anlaşma imzalıyoruz. Forma, antrenman malzemeleri ise ücretsiz olarak takımımıza verilecek' ifadelerini kullandı.

Müthiş taraftarı var
Firma sahiplerinden Murat Semiz, 'Ben kendimi bildim bileli futbolun içindeyim. Türkiye'de iş yapmaya karar verdikten sonra ünlü bir firmayla görüştük. Forma sponsoru olmayan bir kulüp var mı diye sorduk. Onlarda Eskişehirspor ve birkaç kulüp var dedi. Biz de
hiç zaman kaybetmeden Eskişehirspor ile görüşmeye başladık. Eskişehirspor'u ve o müthiş taraftarını yakından biliyorduk. Böyle bir camia ile anlaştığımız için çok mutluyuz' dedi.

Gelir getirecek projeleri var
İmza töreninde yer alan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada, 'MS Sports ile bir anlaşma yaptık. Bu anlaşmanın yapılmasında büyük emek harcayan Sportif Direktörümüz Murat Daldık'a teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar sponsor olan firmaya dahi kulüpler para veriyordu. Ama biz para vermeyeceğiz.Taraftar ürünlerini de satacaklar. Kulübe gelir getirecek projeleri de var. Bunları şu an açıklayamıyoruz. Ürünlerin kalitesinden memnunuz' diye konuştu.

Taraftar belirleyecek
Siyah-Kırmızılı kulüpte Sportif Direktör Murat Daldık ise, 'MS Sports firması Eskişehirspor'u araştırmış. Spor camiasına yeni giren bir firma. Bizle çalışmak istediler. Kongre süreci yaşandı ve imza yetkisi olmadığı için törenimizi bugün yapıyoruz. İki formamızı acil olarak TFF 'ye bildirmemiz gerekiyordu. 3'üncü formamızı ise taraftar belirleyecek. Oylama yapılacak ve forma dizaynını taraftarımız belirleyecek. Başlattığımız fidan kampanyasına MS Sports 500 adet fidan bağışında bulundu. Ayrıca 500 adette TE MA Vakfı'na bağışta bulunacaklar' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim