Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren takımın hedefi il dışında ilk galibiyeti elde etmek.

Tüm planlar galibiyet üzerine

Eskişehirspor ligin kağıt üzerinde en zayıf halkalarından biri olarak görülen Kırşehir Gençlikspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-Kırmızılı takım Gölbaşı Belediyespor maçı sonrası pazartesi gününü izinli geçirmişti. Salı günü hazırlıklara başlayan Es Es’te tüm planlar 3 puan üzerine kuruldu.

Maç cumartesi günü

Bölgesel Amatör Lig’in 7’nci haftasında oynanacak olan Kırşehir Gençlikspor-Eskişehirspor maçının tarihi değişti. Daha önce 26 Kasım Pazar günü oynanacağı açıklanan karşılaşma 25 Kasım Cumartesi gününe alındı. Mücadele cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Eskişehirspor bu karşılaşma için Cuma günü yola çıkacak. Mücadeleye Kaman İlçe Stadı ev sahipliği yapacak.

Takım yarın gidiyor

Kasım Cumartesi günü Kırşehir Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor bu karşılaşma için yarın yola çıkacak. Maç günün değişmesinin ardından Siyah Kırmızılı ekibinde kamp programı değişti. Şimşekler, Cuma günü sabah antrenmanın ardından karayoluyla Kırşehir’e geçecek. Es Es bu maçın ardından Pazar gününü izinli olarak geçirecek ve pazartesi günü tesislerinde 8’inci hafta maçının hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi