İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp kümede kalma umutlarını diri tutmak isteyen takım, zorlu maça mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.
HAFTA BOYUNCA ÇALIŞTILAR
29 Aralık-8 Ocak tarihleri arasında Antalya'da kamp yapan ve zorlu ikinci devreye çift antrenmanlarla hazırlanan Eskişehirspor, geride bıraktığımız pazartesi gününden itibaren Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Pazar günü oynayacağı Karacabey Belediyespor maçına hazırlanıyor. Takımda hedef tıptı ilk devre Bursa'da oynanan maç gibi rakibini yine devirmek istiyor.
RAKİP Bİ R BASAMAK ÜSTTE
Teknik Direktör Suat Kaya yönetiminde yapılan antrenmanda Eskişehirsporlu futbolcular, ısınmanın ardından koordinasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Sezon arasının ardından yapılacak olan ilk maçın çalışmalarını sürdüren oyuncular, antrenmanı çift kale maç ile tamamlandı. Maç öncesinde Eskişehirspor 10 puan ile ligde 18'inci sırada bulunurken, Karacabey Belediyespor ise 16 puanla 17'nci sırada yer alıyor.
3 PUANA İNANIYOR
Es Es'te teknik patron Suat Kaya, Pazar günü oynanacak olan Karacabey maçına takımını iyi hazırlıyor. Antalya kampından sonra Eskişehir'de yapılan antrenmanlarda takımının performansından memnun kalan Kaya, galibiyetine inanıyor. Oyuncularına her antrenmanda güvendiğini belirten deneyimli teknik adam, 'Çok iyi kamp dönemi geçirdik. Bunu sezona iyi başlayarak taçlandıralım. Sizlere güveniyorum, 3 puan bizim olacak' diye konuştu.


Editör: TE Bilisim