6. Grup’ta şampiyonluk yarışında Alaplı Belediyespor deplasmanda mağlup olan ve işi zora sokan Eskişehirspor, yine de matematiksel iddiasını sürdürüyor. takım gözünü Karadeniz Ereğli Belediyespor maçına çevirdi. Ülkemizde yaşanılan yerel seçimler takım hafta sonunu izinli olarak geçirmişti. Kırmızı Şimşekler’de izin sona erdi ve tesislerde toplandı. Es Es Teknik Direktör Önder Karaveli yönetiminde bir antrenman yaptı.

Eskişehirli futbol adamları alkış alıyor! Eskişehirli futbol adamları alkış alıyor!

Önce toplantı vardı

Antrenman öncesi Teknik Direktör Önder Karaveli takımıyla ayaküstü bir toplantı gerçekleştirdi. Hedefi sonuna kadar kovalayacaklarını oyuncularına söyleyen Karaveli, herkesin aynı hedefe tutunmasını istedi. Antrenman koşu ve ısınma turuyla başladı. Ardından dayanıklılık çalışması yapan Şimşekler daha sonra top çalışması gerçekleştirdi. Es Es, Ereğli karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Hayrettin yeniden Es Es’te

Alaplı Belediyespor maçı sonrası takım otobüsüne yapılan saldırının ardından sol bek Hayrettin Cengiz takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Yapılan görüşmelerin sonrasında Hayrettin ikna edildi. Başarılı futbolcu, Eskişehir’e geldi ve yapılan antrenmanda yer aldı. Deneyimli futbolcuyu takım arkadaşları karşıladı. Ayrıca küçük bir Es Es taraftarı Hayrettin’in geri döndüğüne sevinip başarılı futbolcuya sarıldı.

Kerem ve Sergen koşuda

Es Es’in golcü futbolcusu Sergen Şakirler sakatlığı nedeniyle Alaplı Belediyespor maçında forma giyememişti. Lige verilen seçim arasını fırsat bilen Sergen için Eskişehirspor sağlık ekibi yoğun bir tedavi dönemine girmişti. Tedavisi devam edilen Sergen, hafta sonu oynanacak olan Karadeniz Ereğli Belediyespor karşılaşmasında forma giyebilecek. Kerem Eryılmaz da aynı şekilde Alaplı maçında oynayamamıştı. İki isim dünkü antrenmandan takımdan ayrı kolu yapıp, yine takımdan ayrı antrenman yaptı. 

Formayı kapmak istiyor

Amatörde ara transferin son günü olan 22 Mart’ta Eskişehirspor’a transfer olan ve 24 Mart’ta Alaplı Belediyespor karşılaşmasında forma giyen Kadir Canbaz, kalan 5 haftada forma rekabetine hazır. Alaplı maçında Emirhan Recep’in yerine oyuna dahil olan ve sağ kanada hareketlilik getiren Kadir, teknik ekibin gözüne girdi. Kadir, Karadeniz Ereğli Belediyespor maçında ilk 11’de görev alabilmek için hafta boyunca çabalayacak.

Kaynak: Aytaç Ersoy