Siyah-kırmızılı ekip, iç ve dış transferde büyük ölçüde anlaşma sağladığı oyuncular arasından Tayfun Tatlı ve Beykan Şimşek'e resmi sözleşme imzalattı.

Yönetim Şampiyonluk Kadrosu Kuruyor

2026-2027 sezonunda TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Eskişehirspor, transfer çalışmalarında önemli mesafe kat etti. Siyah-kırmızılı yönetimin, iç ve dış transferde yaklaşık 20 futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, resmi imzalar da gelmeye başladı.

Eskişehirspor 20 transferi tamamladı: Sırada iki isim var
Eskişehirspor 20 transferi tamamladı: Sırada iki isim var
İçeriği Görüntüle

İlk Dış Transfer Beykan Şimşek

Eskişehirspor'un yeni sezondaki ilk dış transferi, kanat oyuncusu Beykan Şimşek oldu. Son olarak 2. Lig ekiplerinden Elazığspor'da forma giyen 31 yaşındaki futbolcu, siyah-kırmızılı ekiple sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon aldığı 9 aylık bahis cezası nedeniyle gündeme gelen Beykan Şimşek'in cezasının ligin başlamasından önce sona ereceği ve yeni sezonda herhangi bir maç kaçırmayacağı belirtildi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, tecrübeli futbolcuya "hoş geldin" denilerek yeni sezonda başarı dilekleri iletildi.

Tayfun Tatlı Yuvada Kaldı

Taraftarların yeniden takımda görmek istediği isimlerden Tayfun Tatlı da Eskişehirspor ile yeni sözleşmeye imza attı. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, siyah-kırmızılı formayı giymeye devam edecek.

Yeniden Eskişehirspor'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tayfun Tatlı'nın, yeni sezonda da takımın önemli isimlerinden biri olması bekleniyor.

Diğer Transferlerde Sorun Yok

Eskişehirspor yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı diğer futbolcularla ilgili de herhangi bir pürüz bulunmadığı öğrenildi. Siyah-kırmızılı kulübün, önümüzdeki günlerde yeni transferleri de peş peşe kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi