Eskişehirspor’un mevcut başkanı Koca, “Ulaş Entok’un resmen aday olduğu bir ortamda elbette çift liste yarışmaz. Şampiyonluk kovalayacak kadro kurarlarsa kimsenin önüne geçmeyiz, belediyelere bırakırız” dedi.

Çalışmalarımıza ara verdik

 “Geçtiğimiz hafta göreve hazır olduğumuzu açıklamıştık” diyen Koca, “Bizim güçlü bir yönetimimiz, bütçemiz, sponsorlarımız hazır. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkabilecek güçteyiz. Belediyeler tarafından yapılan toplantılarda ve bazı basın organlarında ‘Eskişehirspor’un borcunu kapatacağız ve şirketleştireceğiz’ söylemlerini duyduk. Ulaş Entok’u ortak aday olarak belirlediler. Bu nedenle çalışmalarımıza sürecin düzgün ilerleyebilmesi adına ara verdik” diye konuştu.

Entok benim yol arkadaşım

Koca, “Şampiyonluk kovalayacak kadro kurarlarsa kimsenin önüne geçmeyiz, belediyelere bırakırız. Ayrıca Ulaş Entok benim başkanvekilim, yol arkadaşımdır. Bizim desteğimiz her zaman Eskişehirspor yönetimlerinedir” ifadelerini kullandı.

Eski Es Es’li Süper Lig yolcusu Eski Es Es’li Süper Lig yolcusu

Kongreyi bekleyen futbolcular var

Mevcut Başkan Erkan Koca, “2 Haziran’da Eskişehirspor Kulübü’nde bir yönetim göreve gelmelidir. Kongreyi ertelemememiz lazım. Genel kurulu bekleyen futbolcular var, 2 Haziran’da yönetim oluşturmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Somut olarak açıklamaları lazım

Koca, “Belediyeler kongre öncesi Eskişehirspor’a vereceği desteği ve önümüzdeki sezon şampiyon olabilecek takımı kuracak bütçeyi tüm camiamıza açıklamalıdır. Bunların sağlandığı, Ulaş Entok’un resmen aday olduğu bir ortamda elbette çift liste yarışmaz. Dediğim gibi desteğimizi her zaman veririz. 1,5 yıllık yönetim kurulu süremiz boyunca transfer edilen futbolcuların tamamına yakınının alacakları ödendi. Yeni sezon içinde biz çalışmalarımızı yaptık. Süreci takip ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Spor Servisi