Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Ziraat Fakültesi öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşarken, Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) işbirliğiyle düzenlenen törende mesleğe ilk adımlarını da attı. Öğrenciler hem diplomalarını aldı hem de odaya üye olarak meslek hayatına resmen başladı.

Ali Koç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene öğrenciler, akademisyenler, ZMO yöneticileri ve öğrenci yakınları katıldı. Törende genç mühendisler için hem mezuniyet hem de meslek örgütüne katılım nedeniyle çifte mutluluk yaşandı.

“Yolunuz açık olsun”

Törende konuşan ESOGÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Koyuncu, mezun öğrencilere başarı dileklerini ileterek, meslek yaşamlarında dayanışma ve sorumluluk vurgusu yaptı. Koyuncu, “Yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

Yeni üyelerle güçlenen meslek odası

ZMO Eskişehir Şube Başkanı Selma Güder ise yeni mezunların odaya katılmasının mesleği daha da güçlendirdiğini belirterek öğrencilere başarılar diledi. Törende dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken, genç mühendislere meslek rozetleri de takıldı.

Eskişehir'de bulvara yakışmayan çirkinlik
Eskişehir'de bulvara yakışmayan çirkinlik
İçeriği Görüntüle

Muhabir: ALİ ÇALIK