Çarpışmanın etkisi savrulan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen diğer araçlara çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, polis ve 112 ekipleri yaralılara ve araçlara kısa sürede müdahale etti. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralanan şahıslara yaptıkları ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Yaralı kazazedelerin 2'sinin durumunun ağır olduğu belirlenerek Eskişehir Osmangazi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldığı ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Hafif şekilde yaralanan S.Y.(30) ve H.B.(34) ise Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan kazaya karışan 26 T 0156 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan H.B., olay anında kazada yaralanan şahıslara moral vererek ambulansa kadar eşlik etti. Ambulansların olay yerinden ayrılmasından sonra şoka giren H.B. de polislerin sakinleştirmesinin ardından olay yerine çağırılan başka bir ambulans ile hastaneye kaldırıldı.(İHA)

Editör: TE Bilisim