Sözleşme 1 yıllık
Eskişehirspor'da forma sponsoru belli oldu. 2022-2023 sezonunda Eskişehirspor'un 1 yıllık forma sponsorluğunu Lennas firması yapacak. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, Altyapı Sorumlusu Selim Demircioğlu ve Lennas şirket sahibi Celalettin Kayahan katıldı.
Şimşek teşekkür etti
Başkan Şimşek yaptığı açıklamada 'Lennas firmasına çok teşekkür ederiz. Maddi bir beklenti olmadan A takımımızın forma sponsoru oldular. Emeği geçen Demircioğlu'na venfirma sahibine teşekkür ediyorum. Sponsor firmamız Eskişehir firması değil. İstanbul ve İzmir'de faaliyetler yapıyorlar. Ürünler internet sitesinden ve maç günü stadyumda açılacak standlarda satılacak' dedi.
Hikayesi olan bir kulüp
Lennas firması sahibi Celalettin Kayahan yaptığı açıklamada ise 'Eskişehirspor ile olmaktan çok mutluyuz. Eskişehirspor'u tercih etmemizin sebebi kuşkusuz taraftarı… Hikayesi olan bir kulüp. İkincisi Selim beyle olan muhabbetimiz. Bu kulübe bu şehrin sahip çıkması gerekiyor. Şehrin ileri gelenlerine buradan sesleniyorum. Bu kulübe yazık etmeyin sahip çıkın. Formalar önümüzdeki hafta tanıtılacak. 3 forma tasarlanıyor 4'üncü formayı taraftarımız belirleyebilir. Böyle bir anket açmayı düşünüyoruz' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim