Ramazan ayı Haberleri

Ramazan ayı haberleri ve güncel Ramazan ayı gelişmeleri, Ramazan ayı ile ilgili tüm video, Ramazan ayı fotoğrafları ve Ramazan ayı haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Gündem

Ramazan ayında gerçekleşen alışverişler doğrultusunda Türkiye’nin Ramazan ayı alışveriş trendlerini belli oldu.

Eskişehir

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı ile birlikte mahallelerde bulunan camilerde temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Eskişehir

Eskişehir'de Ramazan ayında Enderun Usulü Teravih Namazı “Kur’an Ziyafeti ve İrşad Programı” çerçevesinde Gökmeydan Camii’nde kılındı.

Eskişehir

Eskişehir’de aktarlık yapan esnaf, hazırlandığı mucizevi karışımın Ramazan Ayı’nda oruç tutanlar için birebir olduğunu söyledi.

Eskişehir

Eskişehir’de Ramazan ayının gelmesi ile birlikte yemeklerin ardından vatandaşların vazgeçilmezi olan karpuz ve kavun, yerini portakala bıraktı.

Ekonomi

Ramazan ayının geleneksel tatlısı güllaç Eskişehir'de raflarda yerini aldı. Ancak tatlı fiyatlarındaki artış vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor.

Ekonomi

Ramazan ayına sayılı günler kala iftar sofralarının vazgeçilmezi olan hurmanın Eskişehir'de fiyatları cep yakıyor.

Eskişehir

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, Ramazan ayı dolayısıyla altyapı geliştirme ve iyileştirme çalışmalarının saatlerinde düzenleme gerçekleştirdi.

Ekonomi

Artan gıda enflasyonu ve enerji maliyetlerinin yanı sıra kırmızı ete son 1 yılda gelen yüzde 100’ün üzerinde zam Ramazan ayında...