AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, kendisi için AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen hoş geldin programına katıldı.
AK Parti Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan ile AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel ile il başkanı Süleyman Reyhan’ın hazır bulunduğu programda konuşan

Hatipoğlu, şunları söyledi:
“Şahsıma duyduğunuz güvenin göstergesi bu tören için teşekkür ediyorum. Çok kıymetli dava arkadaşlarım. Önümüzde yaklaşan bir yerel seçim var, birlikte motive olmalıyız. Eskişehir beceriksiz ve bahane üreten bir yönetim altında her geçen gün eriyor. Eskişehir’i AK belediyeyle tanıştırmak borcumuz olmalıdır.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ne diyor? ‘Üç belediyelerimizde gerileme var’ diyor. Bunlardan biri Eskişehir.  Bu uğurda bize destek veren Cumhurbaşkanımıza sorumluluğumuzdur. Aranıza katılmaktan duyduğum memnuniyeti ifade edecek kelime bulamıyorum. “
 

“BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞIM İÇİN KARARI CUMHURBAŞKANIMIZ VERECEK”
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Reyhan, şöyle devam etti:
“Öncelikle İYİ Parti’den ayrılış sürecimi daha önce açıklamıştım. Bir işe girerken değil, çıkarken kalitesi belli olur bir insanın. İYİ Parti defterini kapattım, üzerime iftira atılmadığı sürece kötü bir şey söylemek istemiyorum. 
Büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı konusundaki karar Cumhurbaşkanımızda, başka bir AK Parti’li arkadaşım gösterilse de kazanması için elimizden gelen çalışmayı yapacağım. Büyükşehir Belediye Başkanlığını ben veya başka bir arkadaşımızla almak için var gücümüzle çalışacağız. 
 

“AK PARTİ’YE BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İÇİN GEÇMEDİM”
AK Parti’ye büyükyşehir belediye başkan adayı olmak için geçmedim. Böyle bir süreç var. Zamanlamayla ilgili. Ne AK Parti’den bana bir böyle bir taahhüt var ne de benim böyle bir durumum var. Cumhurbaşkanımızın milli duruşu yüzünden AK parti’ye geçtim.
Büyükşehir belediyesine ben aday gösterilirsem tabii ki aday olacağım, ancak başka bir kişi aday gösterilerse de belediyeyi AK Parti’ye kazandırmak için çalışacağım. 
Nedeni basit. Çünkü büyükşehir belediye başkanı olmak için enerjim yeter. 
Eskişehir aşığıyım. Eskişehir’i Eskişehirspor gibi Türkiye’de şampiyon yapabilirim. 30 sene önce Bursa ile başa baş giden Eskişehir geriye düştü. Görevimiz Bursa’nın üzerine çıkarmak, hak ettiği yere getireceğiz. İstanbul’un rezerv alanı olması için çabalayacağız.

“BEN AYRILDIKTAN SONRA İYİ PARTİ’DEN 500 KİŞİ İSTİFA ETTİ”
İYİ Parti’den ayrıldıktan sonra 500’ün üzerinde kişi de ayrıldı. Benimle yol yürümek istiyorlar. Bunları önümüzdeki günlerde hem İYİ Parti’nin yönetici pozisyonunda olanlar, eski il başkanları, ilçe başkanları ve yönetici konumunda olanlar, göreceksiniz…
-“BENİM OYUM 40 BİNİN ÜZERİNDE”
 Aldığımız 90 bin oyun 40 binin üzerindeki oyun bana özel olduğunu düşünüyorum. Hangi partiden olursa olsun herkesin milletvekiliyim. Elimden geleni yapacağım. 
İYİ Parti’den bir yere oy götürmedim. Herkesin milletvekiliyim. İYİ Parti’li arkadaşlarıma sesleniyorum. Beni aramaktan çekinmesinler. Parti gözetmeksizin herkese hizmet vermek için buradayım.
 

Eskişehir trafiğinde kontrolsüz çıkış kaza getirdi! Eskişehir trafiğinde kontrolsüz çıkış kaza getirdi!

“ESKİŞEHİRSPOR’U BELEDİYENİN HİMAYESİ ALTINA ALACAĞIZ”
Genel seçimler bitti. Eskişehir için çalışıyoruz. Hiçbir hemşehrimizin endişesi olmasın, herkesin yanındayız. AK Parti’ye geçiş sürecinde Eskişehirspor taraftarları da destek verdi. Ayşen Hanım ve Fatih Bey ile konuşuyoruz. Eskişehirspor bire bir takibimiz altında. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Eskişehirspor bugünden itibaren fire vermeden çıkacak. Belediyeyi alacağız, Eskişehirspor’u belediyenin himayesi altına alacağız. Artık Avrupa şampiyonasında nasıl oynayacağız hesabını yapacak.”

Kaynak: M. Anıl Aksoy