Asıl mesleği makine ressamlığı olan Gökmen, yıllarca çeşitli sektörlerde çalıştıktan sonra kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek istedi. İki yıl önce Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın açtığı parfüm kursuna başvuran Gökmen, süreç boyunca izlediği bir filmden büyük ilham aldı. Yaklaşık 5 aylık eğitim sürecinin ardından sertifikasını aldı ve eşinin ve çocuklarının desteğiyle kendi işini kurdu. Şu anda home office olarak AR-GE çalışmalarını sürdüren Gökmen, önümüzdeki günlerde Buldukpınar Mahallesi’nde büyük bir atölye açmayı planlıyor.
Gökmen, yaşadığı süreci şöyle anlattı: "Yıllarca farklı işler yaptım ama hep kendi işime sahip olmak istedim. Başvurumun kabul edilmesini neredeyse unutmuştum ki bir film izledim ve beni çok etkiledi. Ertesi sabah başvurumun kabul edildiğini öğrendim ve çok sevindim."
Kursta eğitimlerini başarıyla tamamlayan Gökmen, kendi markasını kurdu ve patentini aldı. Yolculuğunda en büyük desteği eşi ve çocuklarından gördüğünü ifade eden Gökmen, hedeflerini şöyle açıkladı:"Şu anda Eskişehir’in yerli markası olma yolunda ilerliyorum. Atölye açıp kokularımı kendi markamla tanıtmayı planlıyorum."
Kadınlara da mesajı olan Gökmen, sözlerini şöyle tamamladı: "Kadınlar isteyince imkansız diye bir şey yok. Kendinize inanın ve bir adım atın."




