Programda belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Habil Dökmeci, personelin bayramını kutlayarak emekleri için teşekkür etti.
Belediye Personeliyle Bayramlaşma
Program, Sivrihisar’de bulunan belediye hizmet binasında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Habil Dökmeci, belediye çalışanlarıyla tek tek bayramlaşarak Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Bayramlaşma programında konuşan Başkan Dökmeci, ilçeye hizmet etmek için özveriyle çalışan tüm personele teşekkür ederek bayramların birlik ve beraberliği güçlendiren önemli günler olduğunu vurguladı.
“Sivrihisar İçin Büyük Emek Veriyorsunuz”
Belediye çalışanlarının ilçeye hizmet noktasında önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirten Dökmeci, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Belediyemizde görev yapan her bir çalışma arkadaşımız, Sivrihisar’ımıza hizmet etme yolunda büyük bir emek ortaya koyuyor. İlçemizin gelişmesi ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmemiz için gösterdiğiniz gayret ve fedakârlık için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”
Personele Bayram İkramiyesi
Program kapsamında belediye çalışanlarına 5 bin lira bayram ikramiyesi verildi. Başkan Dökmeci, verilen desteğin çalışanların emeğine teşekkür niteliği taşıdığını ifade etti.
“Birlik İçinde Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”
Belediye çalışanlarıyla dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini belirten Dökmeci, “Birlik ve dayanışma içinde ilçemiz için güzel hizmetlere imza atmayı sürdüreceğiz. Ramazan Bayramı’nın başta siz kıymetli mesai arkadaşlarım olmak üzere ailelerinize, ilçemize ve ülkemize sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Hep birlikte nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.




