Keskin yolu üzerindeki aile çiftliğinde gerçekleşen törende Alihan Karacan ve Esra Kaymaz çiftinin nikahını Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç kıydı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı törende ülkenin ve kentin siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri yer aldı. Çiftin nikah şahitliğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Vali Erol Ayyıldız, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak ve THK Genel Başkanı Cenap Aşçı yaptı.
GÜÇLÜ AİLE YAPISI
Çifte evlilik cüzdanını takdim eden Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca,, 'Her iki aileyi ve her iki gencimizi tebrik ediyorum. Allah hayırlı mübarek eylesin. Türk milletinin en güçlü yanı güçlü bir aile yapısına sahip olmasıdır. Bugün bu birlikteliğin temelini atmış bulunuyoruz. Elbette evlilikte iniş ve çıkışlar olabilir ama sevgi, saygı, sabır ve sadakatle bütün zorlukları aşacaklarına inanıyorum. Ve her ikisi de birbirlerini çok sevdiklerini güçlü evetlerle burada hepimiz tanıklık ettik. Yine kendilerine Rabbimden vatanımıza, milletimize, devletimize ve insanlığa hayırlı evlatlar vermesini diliyorum' dedi.
KURALLARA UYULDU
Yoğun katılımla gerçekleşen nikah töreninde koronavirüs tedbirleri alındığı ve sosyal mesafe kuralına uyulduğu gözlemlendi. HM
Editör: TE Bilisim