Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği 5. Yılında liselileri tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor. ESGROUP ve Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu'nun ortaklaşa düzenlediği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehir Tiyatroları'nın paydaşlığında hayat bulan şenlik, tüm heyecanıyla devam ediyor.
Tiyatro Şenliği'nde bu kez Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi sahnedeydi. Turgut Özakman Sahnesi'nde seyirciyle buluşan oyun, Üstün Dökmen'in 'Komşu Köyün Delisi' adlı oyunuydu. Müzik ve danslarla zenginleştirilen oyunda Yılmaz Çetintaş Tiyatro Topluluğu 16 kişilik bir kadroyla seyircinin karşısına çıktı. 2 perdelik oyunda heyecanlarını bastıran ve seyirciden alkış alan oyuncuları okul arkadaşları ve aileleri de yalnız bırakmadı.
Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi Tiyatro topluluğunun yönetmeni ve ekibin sorumlu öğretmeni Nihal Göksel öğrencileriyle gurur duyduğunu, bu oyunu çıkarmak için çok çalıştıklarını ve başardıklarını dile getirerek bu etkinliğin öğrencilerin hayatında çok güzel bir anı olarak kalacağını söyledi.(HM)

Editör: TE Bilisim