Koca ocak ve şubat aylarında Sebastian Pinto ve Cristian Tanase'ye ödeme yapmaları gerektiğini belirterek kaynak arayışlarını sürdürdüklerini söyledi.
Es Es küme düşmez Telefonla programa bağlanan Koca, 'Şanlıurfa'da çok güzel karşılandık' diyerek sözlerine başladı. Koca, 'Eskişehirspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu Şanlıurfa dahi biliyor. İkinci yarıya oldukça iyi transferler yaparak başladılar. Eskişehirspor'un daha iyi bir takım olduğunu Urfa yönetimi söyledi. Urfa tribünlerinde 'Es Es küme düşmez' tezahüratları yapıldı. Çok mutlu olduk. 45'inci dakikada olaylar yaşandı ancak Şanlıurfaspor başkanı kendi takımını yatıştırdı olayların büyümesinin önüne geçti' dedi.
Rakip daha istekliydi
Şanlıurfaspor'un kendilerinden daha istekli olduğunu belirten Koca, 'İkinci yarıda şanssız bir gol yedik. Rakip bizden daha istekliydi. Buradan 1 puan alabilirdik. Bu ligde kalmak istiyorsak 3-4 maç seri galibiyetler almamız gerekiyor. Oyuncularımız artık lige alıştı, daha tecrübeli oldular. Zorlu periyottan en az hasarla ayrılmak istiyoruz. Urfa yönetimi taraftarların maça gelmeleri için canlı yayınlanmamasını istemediler' diye konuştu.
Taksit lerimiz var
Sebastian Pinto ve Cristian Tanase'ye ödeme yapmaları gerektiğini söyleyen Koca, 'Ocak ve şubat ayı bizim için zor geçecek. Taksitlerimiz var Pinto ve Tanase'ye ödeme yapmamız gerekiyor. Futbolculara ve personele olan ödemelerimiz var. Ahmet Karagöz ve Ahmet Başal Urfa deplasmanında bize maddi anlamda çok yardımcı oldular. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Her gün kulübe maddi anlamda arayışlar yapıyoruz. Eskişehirspor'u kümede bırakmak için, kulübü yaşatmak için mesai harcıyoruz' şeklinde konuştu.
İş adamlarına kapımız açık
Başkanvekili Koca, 'Hafta sonu Pazarspor maçımız var. En uzak deplasmanlarımızdan birisi. Takımın oraya gitmesi için elimizden geleni yapacağız. Eskişehirspor'a gönül veren iş adamlarımıza kapımız her zaman açık. Efehan Kaptan ve Ömer Faruk Söyler bu hafta profesyonel oldu. İkisi de çok önemli futbolcular. İnşallah Eskişehirspor'a büyü paralar kazandıracaklar' dedi.
Editör: TE Bilisim