Umduğunu bulamadı
İlk olarak başlatılan kampanyasını değerlendiren Şimşek, 'Trabzonspor dosyası dışında elimizde Yüzde 20 rakamlarına kapatılacak birçok dosya var. Fakat şehirden henüz beklenilen desteği göremiyoruz' dedi. Eskişehirspor Kulübünün 35 milyon TL'ye yakın borcunu kapatan Başkan Mehmet Şimşek ve yönetimi, yeni dosyaları kapatmak için hayata geçirdikleri dosyakapat.com kampanyasında umduğunu bulamadı.
Beklenen desteği göremedik
10 gündür devam eden kampanyada, 6 Milyon TL hedefinin çok altında kalan ve 250 Bin TL'ye yakın bir destek bulan yönetim, şehrin kampanya ya ilgi göstereceği günü beklemeye devam ediyor. Bu kampanyanın sadece Trabzonspor dosyasını kapatmak için başlatıldığını ve hedefe ulaşılması halinde, ellerinde kapanmayı bekleyen birçok önemli dosya olduğunu aktaran Başkan Mehmet Şimşek, 'Büyük umutlarla başlattığımız bir kampanyada maalesef bugüne kadar beklenilen desteği göremedik. Malum dosya yıllardır camiayı rahatsız eden bir borç olarak duruyor.
Umudumuzu yitirmedik
Takımın ligdeki durumu ortada. Devre arası geliyor ve transferin açılması yönünde yaptığımız çalışmalar çıkmaza giriyor. Umutlar her ne kadar azalsa da, umudumuzu yitirmek istemiyoruz. Elbet şehir bizimle birlikte 'Biz' olacak ve armasının tekrar ayağa kalkması için harekete geçecektir' diyerek sözlerini noktaladı.
Yönetilebilir hale getirmek istiyoruz
Bugüne kadar bulduğumuz kaynaklar ve kendi imkanlarımızı zorlayarak birçok dosya kapattık. Protokol yapılan ve alacağının Yüzde 20'sine dosyayı kapatacak 10'dan fazla futbolcu ve teknik adam sırada bekliyor. Tüm çabamız kulübü yönetilebilir bir hale getirmek. Bizler burada kalıcı
değiliz. Kulübün borcu ne kadar azalırsa, insanların yönetime talip olmasının önünü açmış oluruz. Biz olarak bugüne kadar tüm imkanlarımızı zorladık. Önemli ödemeler yaptık ve kulübün borcunu 35 Milyon TL azalttık. Gelinen noktada şehrin desteğini alamazsak, borç bataklığını kurutamayız. Dosyaları kapatamayız. Kampanya için şehrin harekete geçmesini beklemekten başka çaremiz yok. Fakat zaman hızla tükeniyor.
Editör: TE Bilisim