2 Eylül Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yılı dolayısıyla gerçekleştirilen kortej yürüyüşünün ardından sevilen rock müzik grubu Manga, Eskişehirliler ile buluştu. Eti eski fabrika alanında ücretsiz olarak gerçekleştirilen konsere Eskişehirliler yoğun ilgi göstertirken, konser alanı ise saatler öncesinden doldu.
GÖRSEL ŞÖLEN
Grubun sevilen şarkılarını hep birlikte seslendiren kalabalık, cep telefonlarının flaş ışıklarını açarak görsel bir şölene de imza attı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın Etiyopya'da düzenlenen 14. İnsan Yerleşimleri Küresel Forumu'nda ülkemizi temsil etmesi dolayısıyla katılamadığı programda Başkan Vekili Turgut Doğandor sahneye çıkarak Manga'ya teşekkür etti. Doğandor, 'Bugün Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu'nun açılışını gerçekleştirirken kentimizin de düşman işgalinden kurtuluş gününü kutluyoruz' dedi.
FORMA HEDİYESİ
Doğandor daha sonra Manga grubuna Eskişehirspor forması armağan etti. Konsere Eskişehirspor forması ile devam eden grup seslendirdiği; Bir Kadın Çizeceksin, Dünyanın Sonuna Doğmuşum, Yad Eller, Cevapsız Sorular, Dursun Zaman, Beni Benimle Bırak gibi sevilen şarkıları ile alanı dolduran Eskişehirlilerden tam not aldı. HM
Editör: TE Bilisim