DP İl Başkanı Fevzi Yalçın, terörün bayramda da devam ettiğini ve şehitlerimizin olduğunu belirterek çözüm süreci adı altında terör örgütünün yerleşmesine izin verenlere milletin 1 Kasım'da ders vermesini istedi.

Yılanın başının küçükken ezilmesi gerektiğini belirten Yalçın, 'Yılanı beslerseniz büyür, başını ezemezsiniz. Ondan sonra başını koparmak zor olur. Kendi itirafları var. Çözüm süreci dedikleri süreçte devlet elini kımıldatmazken PKK her yeri silah deposu, cephanelik haline getirmiş. Şehitlerimizin şehit edilişine baktığımızda PKK'ların saldırıları sonucu olmuştur. PKK saldırıyorsa karşılık veriyor. Ülke içinde PKK mevziler kurmuşsa Türk Milleti'nin buna izin verenlere bir cevabı olmalı' dedi.

Yalçın, terör boyutunun değiştiğini, kırsal alandan şehre inerek alan kazandığını söyledi. Ekonomik anlamda ülkenin zor durumda olduğunu ifade eden DP İl Başkanı Fevzi Yalçın, 'Borçlu esnaf, tüccar, köylü ekonomik krizin büyüklüğünü anlayamıyor. Bankalardan kredi alamadığı zaman krizi anlayacaklardır. Saniyede büyüme yok, sıcak para ile büyüme öngördüğü için üretim olmadığı için ileride Yunanistan gibi olacağız. Artık satılacak yer kalmadı. Türkiye her zamankinden daha çok borçlu, mutsuz hale gelmiştir' diye konuştu.(HM)

Editör: TE Bilisim