Kütahya’nın Gediz ilçesindeki Murat Dağı Gençlik Kampı, bu kez uluslararası bir misafir grubunu konuk etti. Sudan’dan ve Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’ndan gelen gençler, kamp alanında ağırlandı. Etkinlikte, misafir öğrencilerle birlikte çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu başta olmak üzere AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile birlikte çok sayıda yerel yönetici de kampa katıldı.

YEREL YÖNETİMLERDEN PROJE SUNUMU


Ziyaret sırasında Gökler Belediye Başkanı Kerim Şahin, beldede planlanan halı saha yenileme, gençlik ofisi ve futbol sahası projelerini Bakan Yardımcısı Eminoğlu’na sundu. Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz ise bu tür kampların gençler için büyük bir fırsat sunduğunu vurguladı.

“Gençlerimizin enerjisine ortak olduk, gündeme ve geleceğe dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik” diyen Yılmaz, Bakan Yardımcısı Eminoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kütahya’da minik tekvandocular nefes kesti
Kütahya’da minik tekvandocular nefes kesti
İçeriği Görüntüle

BÖLGEDEKİ EN BÜYÜK KAMP: MURAT DAĞI


Gediz’de yer alan kamp alanı, Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin ise en büyük gençlik kampı olma özelliğini taşıyor. Uluslararası öğrencilerle Türk gençlerini buluşturan bu tür etkinlikler, hem kültürel etkileşimi artırıyor hem de yerel yönetimlerin gençlik projelerine ilgisini güçlendiriyor.

Kaynak: Haber Merkezi