ESO Başkanı Kesikbaş: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun" ESO Başkanı Kesikbaş: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun"

CHP Lideri Özgür Özel, sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ederek, “Yılmaz Hoca'nın bundan sonra bir eli Eskişehir’de bir eli ülkemizdeki tüm sosyal demokrat belediye başkanlarımızın üzerinde olacak” ifadelerini kullandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti. Özel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bozkırın ortasında bir cennet, Anadolu'da bir Avrupa kenti yaratan, 25 yıl büyük bir özveriyle yönettiği Eskişehir'i bugünkü haline getiren ve bayrağı 54 yaşında bir kadın adaya Sn. Ayşe Ünlüce'ye devreden Hocamız Yılmaz Büyükerşen'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yılmaz Hoca'nın bundan sonra bir eli Eskişehir’de bir eli ülkemizdeki tüm sosyal demokrat belediye başkanlarımızın üzerinde olacak. Birlikte çalışmaya ve engin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Haber Merkezi