Bayram bitti fakat bayram tatili devam ediyor. Eskişehirlilerde güzel havaların tadını piknik alanlarında çıkarıyor. Aileleriyle birlikte piknik alanlarına akın eden vatandaşlar temiz havada mangal yakıp karınlarını doyururken, semaverde demledikleri çayla sohbetlerini ediyor. Oyun alanlarında eğlenceli vakit geçiren çocukların sesleri ise piknik alanlarını şenliğe çeviriyor.
AYDIN'DA YOK
Aydın'dan bayram ziyareti için Eskişehir'e gelen Esirgemez ailesi de bayramın ardından Regülatör Piknik Alanı'nın yolunu tutanlardan. Aydın'da böyle güzel piknik alanlarının olmadığını söyleyen Tacettin Esirgemez, 'Aydın'da yaşıyoruz. Bayram tatili için Eskişehir'e geldik. Ailelerimizle birlikte bayram tatilini burada beraber değerlendirelim dedik. Çok güzel bir yer buraya emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Aydın'da böyle bir piknik alanı yok. Eskişehir'e gelmişken hem ailelerle beraber olalım hem de bu güzel havanın tadını çıkaralım diye düşündük' diye konuştu.
TEMİZ BIRAKILSIN
Vildan Esirgemez ise özellikle piknik alanındaki parkın çocuklar için büyük bir imkan olduğunu vurguladı. Torunuyla birlikte pikniğe gelen Mehmet Ali Sarıkaya, 'Bayram tatilini değerlendiriyoruz. Torunum Yağmur'u gezdirelim istedik, hava alsın diye ailecek pikniğe geldik' ifadelerini kullandı. Bayram için Adapazarı'ndan gelen Sedat Çetinkaya, 'Hayırlısıyla bayramı bitirdik. Ailecek pikniğe geldik. Bu güzel havayı piknikle değerlendirmek istedik' dedi. Belediyelere piknik alanı için teşekkür eden Burhan Çetinkaya, vatandaşlardan ise piknik alanlarını temiz bulmak için temiz bırakmalarını rica etti. HM
Editör: TE Bilisim