Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen kokteylde günün anlam ve önemine ilişkin açıklama yapan Vali Güngör Azim Tuna, 'Biz millet olarak tarihte çok bedel ödedik. Bugünlere kolay gelinmedi. Bugün geldiğimiz noktada da emniyetimiz, jandarmamız çağdaş anlamda üstün yetenekli, donanımlı, bilgi düzeyi yüksek, cağın gerekliliklerine uygun bir hizmet anlayışıyla görev yapmaktadır. Eğitimli personelleriyle ve daha çok toplumun içinde, toplumu da bir şekilde eğiten, yönlendiren bir görev anlayışıyla bugün hareket etmektedir. Bu tabii ki bizim işimizi kolaylaştırıyor ve bu bizim için çok önemli bir değer. Baktığımız zaman dünyanın başka ülkelerine de eğitim vermeye gidiyorlar. Bu ülkeler arası ilişkileri de tabii ki geliştirilmesi noktasında önemli' diye konuştu.

Eskişehir'de polisin önleyici hizmetlerinin her geçen gün daha da üst seviyelere çıktığını vurgulayan Tuna, 'Suçluların yakalanarak adalete teslimi noktasında da polisimiz gece gündüz demeden zor şartlarda görev yapmakta. Biz de kendilerine destek vermeye gayret ediyoruz' şeklinde konuştu.

Düzenlenen kokteyle Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Osmangazi Üniversitesi Hasan Gönen ve çok sayıda polis katıldı.(HM)

Editör: TE Bilisim