Öğrencilerin ilahi ve gösterilerle sahne aldığı programda çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Eskişehir’de çift sıra park çilesi: Trafik tehlikeye giriyor
Eskişehir’de çift sıra park çilesi: Trafik tehlikeye giriyor
İçeriği Görüntüle

Binlerce öğrenci aynı etkinlikte buluştu

Sivrihisar İlçe Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kurslarının tamamlanması dolayısıyla Sivrihisar Stadı’nda “Yaz Kur’an Kursları Kapanış Şöleni” düzenlendi.

Yaklaşık bin 200 öğrencinin katıldığı programa Sivrihisar Kaymakamı Yunus Emre Temel, Eskişehir İl Müftü Yardımcısı Faruk Latifoğlu, Sivrihisar Belediye Başkan Yardımcısı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Öğrenciler sahne performanslarıyla beğeni topladı

Program, Sivrihisar İlçe Müftüsü Mustafa Budak’ın açılış konuşmasıyla başladı. İl Müftü Yardımcısı Faruk Latifoğlu’nun teşekkür konuşmasının ardından öğrenciler sahne aldı.

İlahiler seslendiren öğrenciler, hazırladıkları çeşitli gösterileri de katılımcıların beğenisine sundu.

Sivrihisar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün katkılarıyla çocuklar için çeşitli oyunlar ve sosyal etkinlikler de düzenlendi. Gençlik liderlerinin gözetiminde gerçekleştirilen aktivitelerde öğrenciler hem eğlendi hem de gün boyunca keyifli vakit geçirdi.

Başarılı öğrencilere elektrikli bisiklet ve altın ödülü

Yaz dönemi boyunca öğrencilerin katılımıyla çeşitli yarışma ve turnuvalar gerçekleştirildi.

Namaz Ağacı Yarışması ve bilgi yarışmasının yanı sıra futbol ve dart turnuvalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Başarılı öğrencilere protokol üyeleri tarafından elektrikli bisiklet, altın, para ödülü ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Şölen yemek ikramıyla sona erdi

Çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Program, katılımcılara yapılan yemek ikramının ardından sona erdi.

Sivrihisar İlçe Müftülüğü yetkilileri, yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederken, programın düzenlenmesine katkı sağlayan kurumlara da teşekkür etti.

Kaynak: İHA