Divan Başkanlığını Genel Teşkilatlanma Sekreteri İbrahim Ören'in yaptığı genel kurulda 109 delegenin 107'sinin oyunu alan Serdar Geneci Şube Başkanı oldu. 'Biz insanlığın ve ülkemizin karşılaştığı en tehlikeli durumlarda bile üretime ara vermeden, yasama dair zinciri koparmadan, üretmeye devam etmek zorundayız' diyen Geneci yaptığı konuşmada, 'Biz üretmezsek açlık olur, biz üretmezsek insanların direnci morali bozulur, yağma olur, felaket olur' dedi.
TEMEL SEKTÖR
Yaptıkları işin sağlık emekçilerinin yaptıkları görev kadar kutsal olduğunu belirten Geneci, 'En az güvenlik görevlilerinin hizmeti kadar önemlidir. Biz, her koşulda üretmek zorundayız, biz insanların yaşamı için olmazsa olmaz olan temel gıda üreten bir sektörde, bir iş kolunda çalışıyoruz. Bu günlerden geleceğe kötü tortular kalmamalı. Biz Tek Gıda İş Sendikası olarak inanıyoruz ve biliyoruz ki, işletmelerimiz, işverenlerimiz, isçiler, üyelerimiz, ülkemizin her kademesindeki insanımız, bu süreci en az hasarla atlatmak için canla başla çalışıyor. Ve biz, bu sürecin olabilecek en kısa zamanda atlatılması için sendika olarak her türlü̈ çabayı ortaya koymaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.
İŞTE YÖNETİM KURULU
Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Yılmaz Taşpınar (Şube Sekreteri), Uğur Kemal Varcan (Şube Mali Sekreteri), Orhan Özgür (Şube Eğitim Sekreteri), Fatih Aldemir (Şube Teşkilatlanma Sekreteri). NESLİ ÖZKAY
Editör: TE Bilisim