Ligde oynadığı son iki maçı kaybeden Eskişehirspor, Amed maçında mutlak 3 puan parolasıyla sahada olacak. Ligde kalma adına yeni bir sayfa açmak isteyen takım, taraftarı önünde kazanmak istiyor. Zaferle ayrılmak istiyor
Kırmızı Şimşekler, TFF 2. Lig'in 24'üncü hafta maçında, yarın saat 13.00'te Yeni Atatürk Stadyumu'nda Amed Sportif Faaliyetler ekibini ağırlayacak. Taraftarların tek ses tek yürek olacağı karşılaşmada gözler, sahada mücadele edecek futbolcularda olacak. Teknik Direktör Suat Kaya nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Siyah Kırmızılı futbolcular, taraftarının desteği ile çıkacağı kritik maçtan zaferle ayrılmak istiyor.

Yeter ki inanın
Pazarspor maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Bartu Göçmen'in cezası sona erdi. Bartu'nun takıma katılmasıyla birlikte rakibi karşısına tam kadro çıkacak Eskişehirspor'da, oyuncularını uyaran ve iç sahada puan kaybına tahammüllerinin olmadığını söyleyen Teknik Direktör Suat Kaya, takımdan sahada inanarak mücadele etmelerini istedi.

İki takım arasındaki 4'üncü maç
Eskişehirspor ve Amed Sportif tarihlerinde 4'üncü kez karşı karşıya gelecek. İlk kez 2014 yılında Türkiye Kupası maçında karşılaşan iki takımın mücadelesinde Eskişehirspor rakibini sahasında 3-1 mağlup ederken, deplasmanda ise 1-0 mağlup olmuştu. Ligde ise bu sezon deplasmanda rakibine 2-1 mağlup olan Eskişehirspor, yarın oynanacak maçta rövanşı almak için sahaya çıkacak.
Editör: TE Bilisim