Kongrede örgütün yeni dönem hedefleri ve Mihalgazi’de yürütülecek çalışmaların mesajı verildi.
Hasan Ünal İlçe Başkanı Oldu
YENİ Parti Mihalgazi 1. Olağan İlçe Kongresi, parti üyeleri ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçim sonucunda Mihalgazi İlçe Başkanlığı görevine Hasan Ünal seçildi.
Ünal’ın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni dönemde ilçede parti çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
Zühtü Emir’e Teşekkür
İlçe başkanlığı için aday olan YENİ Parti Mihalgazi Kurucu İlçe Başkanı Zühtü Emir’e de bugüne kadar teşkilata sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür edildi.
Parti teşkilatından yapılan değerlendirmede, Emir’in kuruluş sürecinden itibaren verdiği emeklerin önemine dikkat çekildi.
“Omuz Omuza Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Kongrenin ardından yapılan açıklamada, Mihalgazi’de güçlü bir teşkilat yapısının oluşturulması ve ilçenin geleceğine katkı sunulması için çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı.
Yeni dönemde teşkilatın birlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarını devam ettireceği ifade edildi.




