Programa Usluer'in yanı sıra, CHP Eskişehir Milletvekilleri adayları Utku Çakırözer, Cemal Okan Yüksel, Metin Tomsuk, Erdal Çakıcıer ve Erdal Caferoğlu, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yürük ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç katıldı.

SADECE GELECEĞİMİZ DEĞİL, BUGÜNÜMÜZSÜNÜZ

Prof. Dr. Gaye Usluer, Seçim Bildirgesi tanıtım toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasına gençlere hitap ederek başladığını hatırlattı. Usluer,'Bugün bu ülkede neler yapılıyorsa hepsi sizin için. Bu nedenle biz ekonomik temelli seçim bildirgemizi oluştururken, Merkez Türkiye Projesi diyerek 2035 yılını hedef gösterirken, tüm hedeflerimizi gençlerimizin geleceğine yönelik belirledik. Genel Başkanımızın söylediği gibi siz bizim sadece geleceğimiz değil, aynı zamanda bugünümüzsünüz. Bugünü de sizler inşa edeceksiniz. Elbette doğarken eşit doğmuyoruz. Ancak sosyal demokrat bir devletin görevi fırsat eşitliği yaratmak ve gelecekte tüm çocukları, gençleri birey olarak fırsat eşitliği ile eşit donanıma kavuşturmaktır. Eğitimde fırsat eşitliği ve yaşamda fırsat eşitliği, istihdam. Kalkınan Türkiye ve hakça bölüşen bir Türkiye hayaliyle yola çıktık bunu birlikte başaracağız' dedi.

OYLARIMIZI DAHA DA ARTTIRACAĞIZ

Prof. Dr. Usluer, 7 Haziran seçimlerinde CHP'nin Eskişehir'de iki olan milletvekili sayısını 3'e çıkarttığını anımsatarak, '1946'dan sonra tam 69 yıl sonra biz Eskişehir'de sadece 3 milletvekili çıkarmakla kalmadık Eskişehir'de Cumhuriyet Halkı Partisi'ni 1. yaptık. Bu bir kollektif başarıydı. Başarının ancak kollektif çalışmayla mümkün olabileceğini hep birlikte gördük. 1 Kasım erken seçimlerinde hedefimizi oylarımızı daha da arttırarak yine 1. parti olmaktır' diye konuştu.(HM)

Editör: TE Bilisim