Eskişehirspor’da mevcut yönetimin göreve geldiği süreçte önemli bir mücadele ortaya koyduğunu ifade eden Albayrak, buna rağmen sportif anlamda beklenen sonucun elde edilemediğini belirtti. Kulübün geleceği adına farklı fikirlerin ve yeni yaklaşımların değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Albayrak, aynı yöntemlerle farklı sonuçlar beklemenin doğru olmadığını dile getirdi.

Halil Ünal Sürecini Anlattı

Son dönemde eski başkan Halil Ünal’ın yeniden başkanlığa aday olacağı yönündeki tartışmalara da değinen Albayrak, konunun bir düğün organizasyonunda yapılan sohbetlerden sonra gündeme geldiğini ifade etti.

Eskişehir’in önde gelen isimleri, sanayiciler, oda başkanları ve spor camiasından bazı isimlerin bir araya geldiği ortamda Eskişehirspor’un geleceğinin konuşulduğunu belirten Albayrak, sonrasında yaşanan gelişmelerin farklı şekillerde yorumlandığını söyledi.

“Parayı Ortaya Koyun” Söylemine Tepki

Mevcut yönetimin, “Projesi olan açıklasın” şeklindeki açıklamalarını da değerlendiren Albayrak, kulüp yönetiminin yalnızca maddi kaynak istemekle sınırlı kalmaması gerektiğini savundu.

Yönetime gelirken kimsenin büyük bütçeleri masaya koyarak göreve başlamadığını belirten Albayrak, önemli olanın kaynak üretmek, projeler geliştirmek ve kulübü sürdürülebilir şekilde yönetmek olduğunu ifade etti.

“Eskişehir’in Birlik ve Beraberliğe İhtiyacı Var”

Eskişehirspor’un başarısının yalnızca bir yönetimin çabasıyla sağlanamayacağını söyleyen Albayrak, şehirde ortak aklın oluşturulmasının önemine dikkat çekti.

Valilikten milletvekillerine, belediye başkanlarından taraftarlara kadar herkesin aynı hedef doğrultusunda hareket etmesi gerektiğini belirten Albayrak, kulübün başarısının ancak güçlü bir dayanışma ortamıyla mümkün olacağını kaydetti.

“Altyapı Tesislerini Tamamladık”

Altyapı konusunda yapılan yatırımlara da değinen Albayrak, tesisleşme sürecinin önemli ölçüde tamamlandığını söyledi. Ancak tesislerin etkin şekilde kullanılabilmesi için yönetim anlayışının, planlamanın ve proje üretme kabiliyetinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Kulüplerin yalnızca dışarıdan destek bekleyerek değil, kendi kaynaklarını oluşturarak ayakta kalabileceğini ifade eden Albayrak, yöneticilerin temel görevinin de bu süreci doğru şekilde yönetmek olduğunu dile getirdi.

“Farklı İsimler ve Yeni Projeler Gerekli”

Kulüplerde yönetimlerin değişmesinin doğal olduğunu belirten Albayrak, yeni dönemde farklı isimlerin, yeni projelerin ve yeni bakış açılarının değerlendirilmesinin Eskişehirspor’un yararına olacağını söyledi.

Mevcut yönetimin devam kararı aldığını hatırlatan Albayrak, kulübün geleceği için farklı sinerjilerin oluşturulmasının önem taşıdığını ifade etti.

Eskişehirspor'un yıldızından şampiyonluk sözü: Bu sene nasip olacak!
Eskişehirspor'un yıldızından şampiyonluk sözü: Bu sene nasip olacak!
İçeriği Görüntüle

“200 Milyon Harcandı, Sonuç Ne Oldu?”

Sezon boyunca yaklaşık 200 milyon liralık bir bütçenin kullanıldığını öne süren Albayrak, bu harcamaların sonuçlarının kamuoyu tarafından sorgulanmasının doğal olduğunu belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi