Cumhuriyet Halk Partisi Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı, adaylığının açıklanmasının ardından Gazeteci M. Anıl Aksoy’a konuştu. Bu kez 8 oy farkla kaybedilen 2019 seçimine göre daha stratejik ve planlı olarak çalışacaklarını belirten Konakçı, “Seçimi yüksek bir farkla alacağız” dedi.

Kuralları ihlal eden 100 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne ceza kesildi Kuralları ihlal eden 100 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne ceza kesildi

CHP’nin Eskişehir’de açıkladığı ilk adaylardan biri Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı oldu. 2019 Yerel Seçimlerinde 8 oy farkla seçimi kaybeden Konakçı, 2024 seçimleri için iddialı konuştu. Genç ve dinamik bir ekiple sıkı bir çalışma içerisine gireceklerini belirten Konakçı, “Saha çalışmaları yapacağız. Ev ziyaretlerimiz olacak. Köylerde kahveleri ziyaret edeceğiz. Sıkmadığımız el kalmayacak. Geçen sefer de hemen hemen bütün haneleri ziyaretimiz olmuştu. Kendimizi ve yapacağımız işlerimizi bahsetmiştik. Böyle bir çalışma yapacağız” dedi. CHP İl Başkanı Talat Yalaz’la yaptığı görüşmeden de bahseden Konakçı, CHP İl Örgütü ve Başkan Yalaz’ın arkalarında olduğunu vurgulayarak, “Bu seçim daha farklı olacak. Sosyal medyamız daha etkin olacak. Bu kez 10 kişiden oluşan genç bir ekip kuracağız. Koordinasyonu onlar sağlayacak. Seçimi yüksek bir farkla alacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: M. ANIL AKSOY