Çakırözer'in dinlediği çiftçiler deartan girdi maliyetlerine dikat çekerken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Küçük Çiftçiyi Destekleme Projesi kapsamında hasat zamanı kendilerine verdiği biçer döver desteği için Çakırözer aracılığıyla Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.
ÇAKIRÖZER GÜNYÜZÜ'NDE…
CHP Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir'in Günyüzü ilçesini ziyaret etti. CHP Günyüzü İlçe Başkanı Hasan Altınsoy ve beraberindeki heyet ile Günyüzülü çiftçiler ile bir araya gelen Çakırözer, esnafı ziyaret etti, ilçe merkezindeki kahvelerde bölge halkını dinledi. İlçede kurulan halk pazarını da ziyaret eden Çakırözer'e pazarcı esnafı ve halk, pahalılıktan, geçim sıkıntısından dert yandı.
Ziyaretleri kapsamında Günyüzülü çiftçilerle de bir araya gelen Çakırözer, çiftçilerin sıkıntı ve taleplerini de dinledi. Çiftçiler artan girdi maaliyetleri ile mazot, elektrik girdilerindeki artıştan dert yanarken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Küçük Çiftçiyi Destekleme Projesi kapsamında kendilerine verilen biçer döver desteği için Çakırözer aracılığıyla belediyeye teşekkürlerini iletti.
BÜYÜKŞEHİR'E BİÇER DÖVER DESTEĞİ TEŞEKKÜRÜ
Büyükşehir Belediyesi'nin projesiyle Günyüzü'nde 117 çiftçinin 2 bin 205 dekarlık arazisinde biçim yapılarak hasat desteği sağlandığını öğrenen Çakırözer de, 'Eskişehir Büyükşehir Belediyemiz artan girdi maliyetlerine rağmen üretmekten vazgeçmeyen, alınteri döken çiftçimize hasat zamanı destek oluyor. Günyüzü'nde bir araya geldiğimiz çiftçilerimiz, muhtarlarımızbelediyemizin desteğine minnettar. Bu zor koşullarda üretimden vazgeçmeyen çiftçimizin yanında olan belediyelerimize minnettarız. Eskişehir Büşükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere çitfçimizin yanında olan ekibine hemşehrilerimiz, çiftçilerimiz adına ben de teşekkür ederim' dedi.
TALEPLERİ İLETTİ, BİLGİ ALDI
Çakırözer, bölge halkıyla gerçekleştirdiği buluşmanın ardından Günyüzü Kaymakamı Gökhan Arslan ile Günüyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgut'u da ziyaret ederek kendisine aktarılan talepleri iletti, ilçede gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
Editör: TE Bilisim