Kısa sürede kontrol altına alınan yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, üretim tesislerinde de herhangi bir hasar meydana gelmedi.

Yangın kısa sürede kontrol altına alındı

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan palet üretim tesislerinde çıkan yangınla ilgili açıklama yaptı.

Hatipoğlu’nun verdiği bilgilere göre yangın, dün akşam saat 21.30 sıralarında tesisin bahçesinde bulunan açık alandaki talaş depolama bölümünde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına ekipler kısa sürede müdahale etti.

Yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından yangın saat 22.00 sıralarında tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü.

Can kaybı ve yaralanma yaşanmadı

Yangında en büyük teselli, herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmaması oldu. Yangının üretim tesislerine de sıçramadığı ve tesislerde herhangi bir maddi hasar meydana gelmediği bildirildi.

Hatipoğlu, üretim faaliyetlerinin yangının ardından da kesintisiz şekilde sürdüğünü belirtti.

İtfaiye ekiplerine teşekkür etti

Yangına müdahale eden ekiplerin hızlı çalışmasına dikkat çeken Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye ekipleri ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Hatipoğlu, yangının ilk anından itibaren büyük bir gayret ve özveriyle çalışan itfaiye ekiplerinin yangının büyümeden kontrol altına alınmasında önemli rol oynadığını ifade etti.

“Yanımızda olduğunu hissettiren herkese teşekkür ediyorum”

Yaşanan yangının ardından kendilerine ulaşarak geçmiş olsun dileklerini iletenlere de teşekkür eden Hatipoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yaşanan olayın ardından telefonla, mesajla ve sosyal medya aracılığıyla geçmiş olsun dileklerini ileten; arayan, soran ve yanımızda olduğunu hissettiren herkese şahsım ve Europen ailemiz adına gönülden teşekkür ediyorum.”

Eskişehir’de Hat Boyu Projesi için önemli toplantı: Ortak akıl vurgusu
Eskişehir’de Hat Boyu Projesi için önemli toplantı: Ortak akıl vurgusu
İçeriği Görüntüle

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için incelemelerin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi