Kırmızı Şimşekler, şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinden birisi olan Kütahyaspor’u ligin 28’inci haftasında konuk etti. Siyah-Kırmızılı ekip lideri, 90 dakikada adeta sahadan sildi. Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu’nda müthiş bir atmosfer vardı. Maç kapalı gişe oynandı. Es Es’in cefakar taraftarı stadyumu hınca hınç doldurarak alkış aldı.
90 dakika hiç susmadılar
Maça iki gün kala biletlerin tükendiği karşılaşmada Eskişehirspor taraftarı, yaptıkları koreografi ve 90 dakika susmayan destekleriyle galibiyetin başrol oyuncusu oldu. Bu tarihi zaferle Play-Off’lar öncesi büyük bir moral depolayan Eskişehirspor, taraftarıyla birlikte şampiyonluğu ne kadar istediğini gösterdi.
Ailece tribüne geldiler

Anadolu Efsanesi Eskişehirspor’un, Kütahyaspor karşısında aldığı 4-0’lık galibiyette tribünlerde renkli görüntüler vardı. 7’den 70’e herkes atkılarını, formalarını giyip tribünleri doldurdu. Ailelerin çocuklarıyla birlikte Eskişehirspor’u desteklemeye gelmesi renkli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı.





