Eskişehir’de trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimde 3,02 promil alkollü olduğu belirlenen sürücüye 50 bin TL para cezası kesildi, ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu. Araçta bulunan ve kendisi de alkollü olan kişinin polislere söylediği sözler ise dikkat çekti.

Sürücü 3,02 promil alkollü çıktı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Tepebaşı ilçesi Zincirlikuyu Mahallesi Onurlu Sokak üzerinde denetim gerçekleştirdi. Denetim sırasında durdurulan 26 GS 399 plakalı otomobilin sürücüsü B.K.’ya alkol testi yapıldı. Yapılan ölçümde sürücünün 3,02 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Eskişehir’de yetiştiriyor, 1 kilosundan 8 litre meyve suyu elde ediyor
Eskişehir’de yetiştiriyor, 1 kilosundan 8 litre meyve suyu elde ediyor
İçeriği Görüntüle

Trafik ekipleri sürücüye 50 bin TL para cezası keserken ehliyetine ise 2 yıl süreyle el koydu.

Polislere ilginç ifadeler

Araçta bulunan ve kendisi de alkollü olan şahıs, polislere yönelik, “Bu sevdiğin kadının arabası. Sabah ortalık karışacak. Burada kaçak yol var ben yakalanmam. Bu şoför salak. Burada arkada yol var oradan kaçar giderim, size yakalanmam. Ben alkollüyüm. Arabayı alıp gideyim mi” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA