Kanlı yasaya Eskişehir'den bir tepki daha: “Ötanazi cinayettir” Kanlı yasaya Eskişehir'den bir tepki daha: “Ötanazi cinayettir”

Sonhaber Gazetesi muhabiri Emrah Köse'nin haberi;

Eskişehir'de gece saatlerinde meydana gelen bir olayda, 55 yaşındaki bir adamın araba çarptığı iddiasıyla 112 ekiplerine ihbar geldi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemeler sonucunda kazanın yaşanmadığını ve adamın aşırı alkollü olduğu için yere düştüğünü belirledi.

Olay,  Bahçelievler Mahallesi Prof. Dr. Orhan Oğuz Caddesi üzerinde saat 02.20 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 55 yaşındaki M.M.S.'nin aşırı alkollü olması nedeniyle yere düştüğü olayda, çevredeki vatandaşlar tarafından araba çarptığı iddiasıyla 112'ye ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, M.M.S.'nin aşırı alkollü olduğunu ve yere düştüğünü tespit etti. Yapılan incelemeler sonucunda kazanın gerçekleşmediği, M.M.S.'nin alkollü olması nedeniyle yere düştüğü anlaşıldı. Alkollü şahıs, tedavisi için sağlık ekipleri tarafından Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Haber Merkezi