Edinilen bilgilere göre, İrfan D. idaresindeki 34 GSD 251 plakalı otomobil en sol şeritte seyir halindeyken, iddiaya göre sağ şeritten zigzaglar çizerek gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen 33 RM 4252 plakalı bir araç, İrfan D.'nin sağ tamponuna çarparak önüne geçti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden İrfan D., bariyerlere çarparak durdu. O esnada, arkasından aynı şeritten gelen B.N. idaresindeki otomobil de hızını alamayarak 34 GSD 251 plakalı araca arkadan çarparak durabildi.

Kazayı fark eden Hasan N. yaralı olup olmadığını kontrol etmek için 35 ASV 982 plakalı otomobiliyle kaza yapan araçların arkasına durdu. O sırada arkalarından gelen Ogün A. idaresindeki 26 AJB 910 plakalı motosiklet sağ şeritte kaza olduğunu zannederek sol şeride geçiş yaptı. 35 ASV 982 plakalı aracı fark ederek frene basan Ogün A., duramayarak aracın üzerinden uçarak yere düştü.

Eskişehir'de intihar girişiminde bulundu, yaşam savaşı veriyor! Eskişehir'de intihar girişiminde bulundu, yaşam savaşı veriyor!

Kazayı Ogün A. hafif sıyrıklarla atlatırken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ayakta tedavi oldu. Kaza sonrası Eskişehir-Bursa Karayolu'nun sol ve orta şeritleri yaklaşık 30 dakika boyunca trafiğe kapandı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi