Eskişehir’in en işlek noktalarından biri olan Hamamyolu Caddesi, bu kez gençlerin spontane eğlencesine sahne oldu. Akşam saatlerinde belediyeye ait açık hava kafelerinde oturan üç genç, cep telefonlarından açtıkları oyun havasıyla birlikte yerlerinden kalkarak oynamaya başladı. Renkli görüntülerin oluştuğu anlara çevredeki vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti.
Odunpazarı Belediyesi tarafından yenilenerek vatandaşların kullanımına sunulan Hamamyolu Caddesi, yaz akşamlarında dinlenmek ve sosyalleşmek isteyenlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Sıcak yaz günlerinde serin bir mola noktası olan caddede yaşanan bu eğlenceli anlar, izleyenlerin yüzünü güldürdü.
Kısa sürede ilgi odağı haline gelen gençler, “Amacımız halkı biraz olsun eğlendirmekti. İnsanların eğlenmeye ne kadar ihtiyacı olduğunu aldığımız tepkilerden anladık. Ara sıra yine gelip böyle sürprizler yapacağız” diyerek duygularını paylaştı.
Bir süre oyun oynadıktan sonra kafeden ayrılan gençler, geride tebessüm bırakan keyifli anılar bıraktı.