Ligde son 3 maçından yalnızca 2 puan çıkaran ve camiasını endişelendiren Eskişehirspor, tansiyonu yüksek bir Denizli İdmanyurdu mücadelesinin ardından moral bulmak için Afyonspor deplasmanında sahaya çıkıyor. Kötü gidişatı sonlandırmak isteyen Şimşekler, kritik 3 puanı alarak derin bir nefes almayı hedefliyor.
Nesine 3. Lig 4. Grup’ta 8. haftaya girilirken Es Es’in Afyonspor karşısındaki hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Hakan Şapcı, hem taktik çalışmalarıyla hem de oyuncularına moral ve özgüven aşılayarak kritik mücadeleye hazırlandıklarını belirtiyor.
26 Ekim 2025 Pazar günü Afyon Zafer Stadyumu’nda oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak ve Sıfır TV YouTube kanalından canlı olarak takip edilebilecek. Eskişehirspor taraftarları, takımın deplasmanda galip gelerek yüzleri güldürmesini bekliyor.




