Eskişehirspor'un gençleri tesislerde yaptığı antrenmanla bugün karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı için hazırlıklarını tamamladı.

Takımda 3 eksik var

Elit B Ligi’nde kümede kalma yarışı veren Eskişehirspor bugün zorlu 90 dakikaya çıkacak. Siyah-Kırmızılı gençler, Ankara’da Gençlerbirliği’nin rakibi olacak. Maç saat 14.00’te İlhan Cavcav Tesisleri’nde oynanacak. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan ekibimizde, zorlu maç öncesi 3 eksik bulunuyor. A Takıma yükselen Hasan Şen’in yanı sıra Arda ve Alihan da bugünkü maçta olmayacak.

A Takımdan iki isim katıldı

Hasan Şen’in A Takıma yükselmesinin ardından orta sahada doğan boşluk için A Takımdan 2 isim U19’a katıldı. Berke Çelik ve Koraycan Akbaş şans verilirse bugünkü Gençlerbirliği maçında forma giyebilir.

“Takımıma inanıyorum” 

Eskişehirspor U19 Takımı Antrenörü Yiğit Cumalı zorlu maç öncesi takımına inandığını belirtti. Üç önemli eksiklerinin olduğunu söyleyen Cumalı, “Hazırlıklarımızı tamamladık. Zor bir maç olacak. Elit Lig’de kalmak istiyoruz” dedi. Ligin ilk devresinde Eskişehir’de oynanan maçı Başkent ekibi 5-1 kazanmıştı.

Berke Çelik

 Koraycan Akbaş

22. Hafta Programı

9 Şubat Cuma

14.00     Gençlerbirliği-Eskişehirspor

10 Şubat Cumartesi

12.00     Yomraspor-Denizlispor

12.00     Göztepe-Bursaspor

12.00     Altay-Ümraniyespor

12.00     Manisa Fk-Ankara Keçiörengücü

12.00     Bodrum Fk-Adanaspor

12.00     Bayrampaşa Spor-Bandırmaspor

Kaynak: Spor Servisi