Fuar açılışına ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rifat Edizkan, ESOGÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Kaya ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ender Demirel de katıldı.
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı organizatörlüğünde açılan ESOGÜ standına Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Ahmet Yazıcı ve Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Çınar, Uçak Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Melih Cemal Kuşhan, Dr. Öğr. Üyesi Zafer Öznalbant ve Dr. Öğr. Üyesi S. Fehmi Diltemiz, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Hakan Çevikalp, İnşaat Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Murat Karacasu ve Yazılım Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Uğur Yayan araştırma grupları ile birlikte katılım sağladı.
ESOGÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ekibi fuar süresince Akıllı Fabrika ve Robotik Laboratuvarı, Ulaştırma Laboratuvarı, Havacılık Araştırmaları Laboratuvarı, Makine ile Öğrenme ve Bilgisayar ile Görü Laboratuvarı'nda yürütülen ulusal ve uluslararası projeler ve ulusal yarışmalara katılan öğrenci projelerini görseller ve prototipler ile fuar katılımcılarına tanıtacak.
Editör: TE Bilisim