Tatil Haberleri

tatil haberleri ve güncel tatil gelişmeleri, tatil ile ilgili tüm video, tatil fotoğrafları ve tatil haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Geçtiğimiz hafta 23 Nisan ve bu hafta 1 Mayıs tarihlerinin resmi tatil olması nedeniyle çalışanlar 1 gün eksik mesai yaptı....

Eskişehir

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda birçok meslek grubu tatil yaparken, Eskişehir’de inşaat ve temizlik işçileri çalışmaya devam etti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor-Polatlı Belediyespor maçı yaşanan saha içi olayları nedeniyle geç başladı.

Afyonkarahisar

Ramazan Bayramı nedeni ile 9 günlük tatilin bitmesine 1 gün kala Afyonkarahisar-Antalya kara yolunda trafik yoğunluğu başladı.

Eskişehir

Türkiye'nin dört bir yanından tatile çıkan vatandaşlar Ege bölgesini tercih etti. Eskişehirliler de Ege'nin incisi Marmaris ve Datça'ya akın etti.

Eskişehir

Ramazan Bayramı’nda seyahat eden vatandaşların dönüşlerinin başlamasıyla birlikte Eskişehir Şehirlerarası Otogarı’nda yoğunluk meydana geldi.

Eskişehir

9 Günlük tatili Eskişehir'de geçirecekler için bayram tatilinde Eskişehir'de hava durumunu derledik...

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) Ramazan Bayramı tatili boyunca vatandaşlara hizmet vermeye devam edileceğini açıkladı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle 1 Nisan'da okulların tatil edildiğini duyurdu.

Ekonomi

Vatandaşın bir kulağı bayram tatilinin kaç gün olacağında iken Turizm İşletme Sahibi Oben Koçak’ın açıklamalarına göre 2 yetişkin ve 2...

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenciler ve veliler arasında büyük bir beklentiyle beklenen haberi sonunda duyurdu. İşte okulların tatil olacağı tarih aralıkları...

Kütahya

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde ara tatilde öğrenciler, camiye gittiler, hediyelerini aldılar. Tavşanlı Müftülüğü, çocukları camiye alıştırmak için özel bir etkinlik düzenledi.