LÖSEV Eskişehir Halkla İlişkiler Sorumlusu Yasemin Durukan, Lösemili Çocuklar Haftası, LÖSEV'in çalışmaları hakkında bilgi verdi. Durukan, 'LÖSEV 22 yıldır ülkemiz insanlarına kanser tanılarında maddi manevi destekler sağlayan bir vakıf. Günümüzde kanser vakaları çok fazla. Artık çok fazla olmasından dolayı sıradanlaşmış durumda. Çok fazla dikkatimizi çekemeyebiliyor ama maalesef ki gözümüzün önünde olmasa bile birçok insanımız dört duvar arasında, hastanede bir çok acıyı beraberinde getiriyor. Bunun en büyük etkilenenleri de çocuklarımız oluyor. Biz de bu hafta özellikle çocuklarımıza sesleniyor olacağız' dedi.
GÜCÜNÜZÜN FARKINDAYIZ
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'ndan bahseden Durukan, 'Lösemili çocuklarımıza, kahramanlarımıza bir armağanımız aslında LÖSEV olarak. İstiyoruz ki kahramanlarımızın gücünü hep beraber yeniden keşfedelim. Biz istiyoruz ki vatandaşlarımız bu bir hafta boyunca lösemili çocuklar haftası konseptiyle çocuklarımıza seslenebilsinler, 'yanındayız' diyebilsinler. Kahramanlarımıza, yanınızdayız, yalnız değilsiniz ve gücünüzün farkındayız diyoruz' ifadelerini kullandı.
CUMARTESİ GÜNÜ
SESSİZ KONVOY
Bu yılki sloganlarının 'LÖSEV'de her çocuk kahraman, hayatta mutlu ol sen her zaman, unutma her çocuk bir kahraman' olduğunu hatırlatan Durukan, 'Türkiye genelinde çalışmalarımız şu anda pandemi dolayısıyla daha tedbirli etkinlikler şeklinde devam ediyor. Ülke genelinde tüm illerimizde konvoylar planladık. Eskişehir'de de konvoyumuz olacak. Bu sessiz konvoyumuzda halkımızla birlikte arabalarla tedbirli bir şekilde yola çıkacağız. Şehrimizi turlayacağız. Bu anlamda konsept olarak da löseminin rengi olan turuncuyu balonlarımızla, bayraklarımızla veya maskelerimizle gösteriyor olacağız. Eskişehir'de Cumartesi günü 7 Kasım'da harekete geçeceğiz. Saat 16.00'da vatandaşlarımızı bu konvoya bekliyor olacağız' şeklinde konuştu. HM
Editör: TE Bilisim