Başkan Ataç, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından, Eskişehir'de Cumhuriyet Halk Partili belediyeler arasına katılan Alpu, Mihalıççık ve Seyitgazi'yi ziyaret ederek, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller'i, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum'u ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe'yi makamlarında ziyaret etti. Başkan Ataç'a Alpu ve Mihalıççık ziyaretlerinde Başkan Yardımcıları Erdoğan Aydoğmuş ve Bülent Rıfkı Ustaoğlu eşlik etti.
DESTEKLEYECEĞİZ
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın ilk durağı Alpu Belediyesi oldu. Yerel seçimlerde ipi göğüsleyerek Alpu Belediye Başkanı olan Gürbüz Güller'i makamında ziyaret eden Ataç, 'Belediyenin koşulları pek de iyi değil. Ama Gürbüz Başkan'ın bankacılık deneyimleri bunu çözmeye yeterli olacaktır. Bizler de kendisine destek vereceğiz. Zor ama başaracağız. Biz Cumhuriyet Halk Partililer zoru severiz, başarmayı da severiz. Kısa bir süre sonra daha iyi bir Alpu Belediyesi ile karşılaşacağımıza eminim. Ziyarette konuşan Başkan Güller ise, 'Eskişehir merkezdeki sonuçlardan çok emindim. Eskişehir halkının büyük hizmetler almaya devam edeceğine eminim. Ahmet Başkanım benim abimdir, abiler her zaman kardeşlerine destek açacaktır. 31 Mart'ta yakalanan bu başarıyı daha da büyültmek istiyoruz' dedi.
İLÇEYİ TANIYOR
Başkan Ataç'ın bir sonraki durağı Mihalıççık Belediyesi oldu. Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum'u makamında ziyaret eden Ataç, kendisine başarılar diledi. Başkan Ataç, 'Haydar'ı yaklaşık 10 yıl önce gördüğümde, O'nun belediye başkanı olması gönlümden geçmişti. Haydar kardeşimizin burada çok önemli işler yapacağına inanıyorum. İlçenin sorunlarını iyi biliyor. Biz Eskişehir'deki merkez belediyelerin de Haydar kardeşimize destek vermesi gerek' dedi. Başkan Haydar Çorum ise Başkan Ataç'a teşekkür ederek, 'Ahmet Başkan, hem siyasi hayatımızda hem de belediyecilik hayatımızda referans aldığımız, Türkiye'de örnek işler yapmış başkanımız. İnşallah bizler de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Başkanımızın biz de destek olacağını biliyoruz. Mihalıççık'ı daha yaşanılabilir, büyüyen bir ilçe haline getireceğiz' şeklinde konuştu. Başkan Ataç, daha sonra CHP Mihalıççık İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret ederek, buradaki partililere iyi çalışmalar diledi.
RAHAT KAZANDIK
Başkan Ataç, Seyitgazi Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Uğur Tepe ile bir araya geldi. Ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Ataç, '31 Mart seçimlerinde bizi sevindiren önemli noktalardan biri de Seyitgazi İlçemiz. Doğançayır, Kırka gibi büyük beldelerin olduğu bir bölge. Bu seçimde sevgili Uğur Tepe'nin adaylığı ile beraber seçim rahat kazanıldı. Kendisini yıllardır tanırım. Hak etti ve göreve geldi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetimi demek demokrasi demek, hukuk demek. Seyitgazi de artık Eskişehir gibi demokrasi havası olan bir ilçe haline gelecek. Uğur Başkan'ın iyi şeyler yapacağından eminiz. Desteklerimiz olacak, hayırlı uğurlu olsun' şeklinde konuştu. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ise Başkan Ataç'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, 'Ahmet Ataç Başkanımıza gerek aday adaylığı ve adaylık döneminde desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra yönetim tarzımızı belirleyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz' şeklinde konuştu. HM
Editör: TE Bilisim