Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Aydoğmuş, Bülent Rıfkı Ustaoğlu ve Fikriye Güven Zaptiye'nin de bulunduğu ziyarette Başkan Ataç misafirlerine, Tepebaşı Belediyesi'nin çalışma ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Ataç ile Başkan Uzunoğlu, iki kentin kardeş belediye olması için çalışma başlatılmasını kararlaştırdı.
AKTARACAĞIZ
CHP Tokat Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz, Eskişehir'in herkesin yaşamak istediği bir kent olduğunu belirterek, 'Eskişehir, Türkiye'de herkesin belleğine modern yaşam alanları ile yerleşmiş nadide bir kent. Başkanımız Ahmet Ataç'ın sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdiği halkçı belediyecilik çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Anadolu'daki belediyelere, buradaki değerleri aktaracağız' sözlerini kullandı.
FAYDALANACAĞIZ
Yazıcık Belediye Başkanı Tuncer Uzunoğlu ise değerlendirmesinde Tepebaşı Belediyesi'nin örnek çalışmalarından faydalanacaklarını söyleyerek, 'Tepebaşı Belediyesi gibi bir yerel yönetim örneği ile kardeş belediye olacağımız için de çok mutluyum. Biz de sizleri Tokat'ta görmekten çok mutlu olacağız. Kardeş belediye olarak Tepebaşı'nın örnek çalışmalarından inşallah biz de faydalanacağız' dedi.
İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise CHP'li yerel yönetimlerin iş birliğine dikkat çekerek, 'Yazıcık ile kardeş şehir ilişkileri kuracağız. Elimizden geldiği kadar iş birliği yapacağız. Her fırsatta ifade ediyorum; CHP'nin iktidarı, yerel yönetimler ile gelecek. 31 Mart ve 23 Haziran seçimleri ile belediye sayımızda artış yaşandı, bu bir iktidar yürüyüşüdür. Ben, 'Yerele hakim değilsen, hiçbir yere hakim olamazsın' düşüncesinin doğruluğuna inanıyorum. O açıdan büyük-küçük tüm belediyelerimizin iş birliği halinde, tecrübelerini paylaşması gerekir. Bunu da başaracağımıza inanıyorum' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim