Eskişehir'de KOSGEB desteğiyle faaliyete geçen işletmeleri ziyaret eden yetkililer, üretim süreçleri hakkında bilgi alarak girişimcilerle bir araya geldi.

Destek alan işletmeler yerinde incelendi

KOSGEB Eskişehir İl Müdürü Tarık Yılmaz ve beraberindeki heyet, son olarak İmişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.

Gerçekleştirilen incelemelerde üretim süreçleri değerlendirilirken, işletme sahiplerinin talepleri ve ihtiyaçları da dinlendi.

"Yatırımcılarımızın yanında olmayı sürdürüyoruz"

Eskişehir'de bugüne kadar çok sayıda girişimcinin KOSGEB desteklerinden yararlandığını belirten İl Müdürü Tarık Yılmaz, yeni kurulan işletmelerin yalnız bırakılmadığını ifade etti.

Yılmaz, KOSGEB'in sadece finansal destek sağlamakla kalmadığını, işletmelerin gelişim süreçlerini de yakından takip ettiklerini belirtti.

"Desteklerimiz devam edecek"

KOSGEB desteklerinin yeni yatırımlara dönüşmeye devam ettiğini vurgulayan Tarık Yılmaz, Eskişehir'deki girişimcilere yönelik destek programlarının süreceğini söyledi.

Yılmaz, "Eskişehirli yatırımcılara ihtiyaç duydukları her türlü imkân ve desteği sunmaya devam ediyoruz. KOSGEB'in sağladığı destek programlarını daha fazla girişimciye ulaştırmak amacıyla bilgilendirme çalışmalarımızı da sürdüreceğiz." dedi.

Eskişehirli cam sanatçısı Sevgi Taner Avcı, Venedik Cam Haftası’nda
Eskişehirli cam sanatçısı Sevgi Taner Avcı, Venedik Cam Haftası’nda
İçeriği Görüntüle

Girişimcilik ve üretime katkı

Yetkililer, KOSGEB desteklerinin yeni işletmelerin kurulmasına, üretimin artırılmasına ve istihdamın güçlenmesine önemli katkılar sağladığını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi