Eskişehir trafiğinde kontrolsüz çıkış kaza getirdi! Eskişehir trafiğinde kontrolsüz çıkış kaza getirdi!

Batıkent Mahallesi muhtar adaylarından biri, kamuda üst düzey yöneticilik yapıp emekli olan Mehmet Uykun.
Uykun, muhtarlıkta oturan değil, azalarıyla sokak-sokak, cadde-cadde Batıkent’i gezen muhtar olacağını belirterek, muhtarlık hizmetlerinden hiçbir ücret almayacaklarını bildirdi.
Mehmet Uykun, şunları ifade etti:
“33 bin nüfuslu mahallemizde 1 adet olan ESKİ su dolum noktası sayısını artıracağız. Mahallemizin bölgelerine göre bankamatiklerin sayısını artıracağız. Mahallemizdeki engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi sakinlerimizin her türlü ihtiyaçlarını sürekli karşılayarak yanlarında olacağız.
Muhtarlığa teslim edilen tebligat ve trafik cezalarını SMS yolu ile bildireceğiz. Mahallemizin sakinlerinin her türlü sorun ve isteklerini alarak takipçisi olacağız. Büyükşehir ve Tepebaşı Belediyesince mahallemize yapılacak her türlü hizmeti yakından takip edeceğiz.
Mahallemize banka şubesi açılması için girişimlerde bulunacağız. Mahalle sakinlerimizle birlikte kuracağımız spor kulübüyle çocuklarımıza, gençlerimize, yetişkin bayan ve erkek sakinlerimize yetenekli oldukları branşlarda ücretsiz spor yapma imkanı sağlayacağız.
Batıkentliler Vakfı kurulması için öncülük yapacağız. Muhtarlık web sayfası oluşturacağız. Mahallemizin tanıtımıyla birlikte haber ve gelişmeleri yayınlayacağız.
Batıkentliler hizmetlerin en güzeline layıktır. Gücümüz çalışmak, sevgi, güler yüz olacak. Sizlere hizmet anlayışıyla görev yapacağız.”
Kamu üst düzey yöneticiliğinden emekli olan Uykun, spor kulüplerinde, dernek, vakıf, federasyonlar ile sivil toplum örgütlerinde başkanlık ve yöneticilik yaptı.

Muhabir: Merthan Süalp