Üç dönemdir muhtarlık yapan 69 yaşındaki Gürdoğan’ı son yolculuğunda ailesi, yakınları, yerel yöneticiler ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

Muhtarlar Günü’nde yaşamını yitirmişti

Odunpazarı ilçesi Orta Mahalle’de üç dönemdir muhtarlık görevini yürüten 69 yaşındaki Erol Erdal Gürdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde evinde aniden rahatsızlandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Gürdoğan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Cenaze törenine çok sayıda isim katıldı

Erol Erdal Gürdoğan için bugün öğle namazının ardından Tiryakizade Süleymanağa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Eskişehir Vali Yardımcısı Hasan Çiçek, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer katıldı.

Eskişehir'de elektrik kesintisi (20 Ekim 2026 Salı)
Eskişehir'de elektrik kesintisi (20 Ekim 2026 Salı)
İçeriği Görüntüle

Cenaze töreninde ayrıca Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcıları Emre Genç, Haluk Doğrudağ ve Adnan Evren Olcay, mahalle muhtarları, Gürdoğan’ın ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş yer aldı.

Dualarla toprağa verildi

Cami avlusunda kılınan cenaze namazının ardından merhum Erol Erdal Gürdoğan için helallik alındı. Gürdoğan’ın naaşı, daha sonra defnedilmek üzere Odunpazarı Mezarlığı’na götürüldü.

Üç dönem boyunca Orta Mahalle’de muhtarlık yapan Gürdoğan, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: Haber Merkezi