Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Banu Gümüşpala isminin değerlendirildiğini açıklarken, henüz kesinleşmiş bir kararın bulunmadığını belirtti. Mevcut görevi vekaleten yürüten Suat Yalnızoğlu ise Belediye Başkan Yardımcılığı görevine devam edecek.

Gözler Özel Kalem Müdürlüğü’ndeki değişimde

Tepebaşı Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürlüğü görevine yönelik yeni bir görevlendirme hazırlığı gündeme geldi. Belediye Başkanı Ahmet Ataç, müdürlük için yapılması planlanan atamaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Özel Kalem Müdürlüğü görevini halen vekaleten sürdüren Suat Yalnızoğlu’nun ardından, bu göreve yeni bir ismin getirilmesi üzerinde duruluyor.

Ahmet Ataç, Banu Gümüşpala’yı işaret etti

Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Özel Kalem Müdürlüğü için Banu Gümüşpala’nın değerlendirildiğini belirtti. Gümüşpala’nın daha önce Tepebaşı Belediyesi’nde görev yaptığını ve kendisiyle uzun yıllar birlikte çalıştıklarını ifade eden Ataç, atamanın henüz kesinleşmediğini vurguladı.

Ataç, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Henüz netleşmiş bir durum yok. Burada bir atama yapmayı düşünüyoruz. Banu Gümüşpala, Tepebaşı Belediyemiz’de görev yapmış bir isim. Kendisiyle uzun yıllar birlikte çalıştık. Yakın zamanda bu yönde bir değerlendirmemiz olacak.”

Eskişehir'in ilçesi dünya sahnesinde: Başkan Dökmeci Sivrihisar'ı anlatacak
Eskişehir'in ilçesi dünya sahnesinde: Başkan Dökmeci Sivrihisar'ı anlatacak
İçeriği Görüntüle

Suat Yalnızoğlu başkan yardımcılığı görevini sürdürecek

Özel Kalem Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Suat Yalnızoğlu’nun, belediyedeki Başkan Yardımcılığı görevine devam edeceği belirtildi.

Banu Gümüşpala’nın Özel Kalem Müdürlüğü görevine atanıp atanmayacağı ise yapılacak değerlendirmenin ardından netlik kazanacak.

Kaynak: Haber Merkezi