Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Tepebaşı Belediyesi Muhtarlık İşleri ve Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek, Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Uluönder Mahallesi Muhtarı Hasan Güler, mahalle muhtarları ve aileleri katıldı.
İLİŞKİLERİMİZ GÜZEL
Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Müdür Yusuf Selek, etkinliği bölgede bulunan muhtarlar arasındaki birlik ve beraberliği arttırmak ile Doğal Yaşam Merkezi'nde bulunan Geçici Hayvan Barınağını tanıtmak için düzenlediklerini söyledi. Selek, Tepebaşı Belediyesi olarak muhtarlarla çok güzel ilişkiler içerisinde olduklarını da ifade ederek, 'Sizlerin sorunlarını ve isteklerinizi ilgili birimlere ileterek, çözümlemeyerek, her zaman yanınızda oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz' diye konuştu.
TEŞEKKÜR ETTİ
Daha sonra konuşan Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Hasan Güler ise, birlik ve beraberliğin gelişmesi açısından bu tür etkinliklerin önemine değinerek, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve ekibine teşekkür etti. Konuşmaların ardından, etkinlik Anneler Halk Oyunları Ekibi gösterisi ve Eskişehir'in sevilen sanatçısı Salim Özkara'nın verdiği konser ile sona erdi. HM
Editör: TE Bilisim