Üç adayın yarıştığı seçimde en fazla oyu alan Harun Kanmaz, kooperatifin yeni başkanı seçildi.
Delegeler sandık başına gitti
Musya Karma Sanayi Yapı Kooperatifi’nin seçimli genel kurulu, Yunus Emre KOBİ’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Öğle saatlerinde başlayan genel kurulda başkanlık için Harun Kanmaz, İlhan Uğur ve Vedat Kılıçer yarıştı.
Toplam bin 10 delegenin bulunduğu kooperatifte 353 üye oy kullanarak tercihlerini sandığa yansıttı.
Güvenlik önlemleri dikkat çekti
Kooperatifin önceki toplantısında yaşanan gerginlikler nedeniyle seçim sürecinde geniş güvenlik önlemleri alındı. İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı çok sayıda personel, genel kurulun yapıldığı alanda görev yaparak seçimlerin huzurlu bir ortamda gerçekleşmesini sağladı.
Başkanlık yarışını Kanmaz kazandı
Akşam saatlerine kadar devam eden oy sayımının ardından sonuçlar netleşti. Harun Kanmaz, aldığı 150 oyla Musya Karma Sanayi Yapı Kooperatifi’nin yeni başkanı seçildi.
Başkanlık yarışında İlhan Uğur 128 oy alırken, Vedat Kılıçer ise 75 oyda kaldı.
Geçici yönetimin ardından yeni dönem başladı
Kooperatifte daha önce başkanlık görevini yürüten Mustafa Sezdi’nin istifasının ardından yönetimin başına geçici olarak Ferhat Demir getirilmişti. Gerçekleştirilen seçimle birlikte kooperatifte yeni yönetim dönemi resmen başlamış oldu.




